最新 2012 2011 2010 各省市 中考 语文 数学 英语 物理 化学 政治 历史 地理 生物 试题 试卷尽在中考试题网,做中国最权威的题库网


初中
高中
当前位置: 网站首页 > 2015湖北荆州中考英语试卷 试题及答案
  • 试题:

                        荆州市2015年初中升学考试           

                         英 语 试 题

    注意事项:

    1.       本试卷共有十大题,共8页。全卷满分120分,考试时间100分钟。

    2.       所有题目必须在答题卡上答题,在试卷上答题无效。选择题在答题卡上选择题答题框内用2B铅笔将各题号下相应选项代号的矩形框“□”涂黑;非选择题在答题卡上答题栏内各相应题号后的空白处用黑色签字笔或黑色墨水钢笔答题。

                                祝考试顺利

                                                                

     [听力部分]

    、短对话理解。(共5分,每小题1分)

    听短对话,根据你听到的内容从每小题的三个选项中选出一个正确选项。 每段对话听两遍。

    1. What’s the weather like these days?

    A. Cool.     B.  Hot.     C. Cold.

    2. What are the two speakers talking about?

    A. The school subjects.                 B. The interesting movie.        C. The ball game.

    3. What’s the relationship between the two speakers?

      A. Husband and wife.   B. Doctor and patient.    C. Teacher and student. 

    4. Where are the two speakers probably talking?

    A.  In the restaurant.           B. In the clothes store.                 C. At the cinema.

    5. Why does the girl want to leave a little earlier today?

    A. To leave for Australia.  B. To see her father off.  C. To send her teacher back.

    、长对话理解。(共10分,每小题1分)

    听下面ABC三段对话, 并从每小题的三个选项中选出一个正确选项。 每段对话听两遍。

    A

    听下面一段对话,回答第6至第8三个小题。

    6. What size T-shirt does the man want?

    A. Size L.  B. Size M.   C. Size S.

    7. What color T-shirt does the man want?

    A. Brown.         B. White.      C. Black.

    8. How much is the T-shirt?

     A. $74.            B. $ 64.       C.$ 47.

    B

    听下面一段对话,回答第911三个小题。

    9. What does the woman want to do?

    A. Visit her friends.      B. Go to the park.         C. Get some money.

    10. How long does it take the woman to get there on foot?

    A. Five minutes.       B. Ten minutes.           C. Fifteen minutes.

    11. How will the man help the woman at last?

    A. Draw a map for her.      B. Give her a ride.       C. Give her some money.

                                 C

    下面一段对话,回答第1215四个小题。

    12.   What might Robert King be?

    A. A driver.                    B. A policeman.               C. A doctor.

    13. How many people were there in the big blue car?

    A. Two.                       B. Three.                    C. Four.

    14. —What did the driver of the motorbike look like?

     —He was        .

    A. tall with long hair        B. short with dark hair        C. short with red hair

    15. Who called 120 for help?

    A. Robert.                     B. Kate.                      C. Danny.

    、短文理解。(共10分,每小题2分)

    听短文, 并从每小题的三个选项中选出一个正确选项。 短文听两遍。

    16. Who gave Tom one dollar at first?

       A. His mother.           B. His father.             C. The old man.

    17. What happened when Tom went to buy a toy?

       A. James was hit badly by snowballs.

       B. Tom met an old man and helped him.                         

    C. Tom broke a window of the house.

    18. —Why did Tom go back to the house? 

    Because he wanted to        .

       A. play snowballs again   B. pay for the window   C. get his toy back  

    19. How much money did Tom get at last

    A. Two dollars.             B. One dollar.           C. Nothing.

    20. What does the story want to tell us?  

     A. Working hard is very important.

      B. Helping others is to help ourselves.

      C. Being honest can bring us more.

    [笔试部分]

    、单项选择。(共10分,每小题1分)

    从(ABCD)四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    21. —How do you like the famous actor, Tong Dawei?

       —Wonderful! I like        very much.

    A. he   B. his  C. him   D. himself

    22. —More and more people come to visit Jingzhou Ancient City.

       —That’s true. It has become the        of Jingzhou.

    A. effort  B. praise  C. courage  D. pride

    23.—What do you think of the dish I cooked for you?

       —I haven’t had it yet. However, it          good.

       A. tastes   B. smells   C. sounds  D. feels

    24. —Can you tell the difference between these two pictures?

       —Difference? Oh, no. They look quite        .

    A. similar       B. different     C. strange     D. interesting

    25. How much do you know about Taiwan, Li Fen?

       Taiwan and the mainland have a lot in common. They          a lot of history and culture.

    A. support         B. explain        C. share          D. belong

    26. It’s one of the           things in the world to stay with friends.

       I agree. It always makes us relaxed.

       A. worst           B. happiest          C. busiest        D. hardest

    27. —John is so excited. Did he win the competition?

    —Yes. He was lucky and he had        one minute to complete the special task, no more and no less.

    A. especially  B. probably  C. exactly  D. hardly

    28. — Where was your dad at this time last night?

       —He was talking with my uncle         I was looking for some information on the Internet.

       A. after  C. until   C. since   D. while 

    29. —The group of boys and girls           to study in college this morning, full of nice dreams.

        —I believe their dreams can come true one day.

       A. set off  B. fell off  C. put off   D. kept off  

    30. – So kind of you to give me a ride to the station.      

       – ___________

    A. Never mind.               B. My pleasure.       

    C. It doesn’t matter.      D. Glad you like it.    

    、完形填空。(共10分, 每小题1分)

    阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(ABCD)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    Once when Kevin was selling hats under a big tree, the monkeys on the tree picked some hats and put them on. So Kevin took off his own hat and threw  31    on the ground. The stupid monkeys threw their hats, too! Kevin soon   32   all the hats and left happily.

       Fifty years later, young Tony,   33   of Kevin, also sold hats for a living.   34   a long walk, Tony was tired, so he put his bag of hats beside him and laid down under a big tree. He was soon fast   35  .

       When he woke up, Tony found that there weren’t any hats in his bag! Tony started looking for his hats. To his   36  , he found some monkeys on the tree wearing his hats.

       Tony didn’t know what to do. Then he remembered the story his grandfather   37   used to tell him. “Yes! I can fool these monkeys!” said Tony. “I’ll   38   them imitate (模仿) me and very soon I will get all my hats back!”

       Tony then waved at the monkeys, the monkeys waved at him. Tony started dancing, the monkeys were also dancing. Tony threw his hat on the ground…

       Just then, one of the monkeys jumped down   39   the tree, picked up the hat Tony threw on the ground and   40   up to Tony. He said, “Do you think only you had a grandfather?” 

    31. A. it   B. its   C. him  D. his

    32. A. pointed  B. put   C. collected  D. matched

    33. A. father   B. son   C. grandson  D. friend

    34. A. When  B. After  C. Before  D. As

    35. A. alive  B. afraid  C. awake  D. asleep

    36. A. pleasure  B.interest  C. value D. surprise

    37. A. recently  B.luckily  C. proudly D. angrily

    38. A. tell  B. make  C. promise  D. realize

    39. A. from   B. beside  C. toward  D. through

    40. A. put  B. brought  C. walked  D. took

    、阅读理解。(共30分, 每小题2分)

    阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(ABCD)中,选出最佳选项。

                                A

    A new term might be the best time to make new friends, but it can be hard to begin the first conversation. Below are four useful ways. Take a look.

       Search for common interests. Talking about shared interests, such as sports and popular talent shows, is the easiest way to make a successful talk with someone.

       Welcome the silence. In fact, sometimes silence is needed in order to continue a conversation. Remember that if you say something, the other person may need time to understand it.

       Keep it positive(积极的). To make great small talk, you should keep things fun. You should be cheerful and able to laugh over things that aren’t very interesting. These will make the other person want to keep talking to you.

       Take it as a learning experience. Every time you meet someone from other places, it’s a good chance to learn something new. You can learn more about their cultures and nations. These make you a more interesting person to talk to as well.

    41. How many ways are mentioned to start a conversation in the reading?

    A. Only one.   B. Three.   C. Four.  D. Five.

      42. You can start a meaningful conversation by           according to the reading.

    A. travelling to other countries       B. studying very hard in the class

    C. talking about the same interests    D finding someone from other places

    43. If someone is talking about something you don't like, you should

             according to the reading.

    A. stop the conversation at once      B. be cheerful and relaxed

    C. keep silent all the time           D. talk about something new

                                 B

    If you need glasses to read this, you are among most of Chinese students. About four-fifths of high school students in China have poor eyesight(视力). And now more and more children in primary school need glasses, too.

    Two main reasons can cause poor eyesight: too much time spent indoors studying and too little time spent outdoors playing. Reading and writing for hours and hours, sometimes in poorly lighted rooms, causes eyesight to weaken. But students have to do this because there is so much pressure on them to succeed in school. They have less time to enjoy the sun.

    The sun, it turns out, is important in developing good eyesight. According to a study by Australian National University, Australian children and Chinese children have the same level of eyesight before they start school, but once they enter primary school, Chinese children only spend about an hour a day outside, while Australian children spend three to four hours each day in the sunshine. The result is that while about forty percent of Chinese primary school students need glasses, only three percent of Australian children do.

    And poor eyesight at a young age can have serious long term influence. As you get older, your eyesight can worsen.

    With all that in mind, don’t you think it’s time to give your eyes a break?

    44. How many high school students have poor eyesight in China according to the reading?

       A. A half of them.                  B. Three percent of them.

    C. Forty percent of them.            D. Four-fifths of them.

    45. Which can cause poor eyesight according to the reading?

    A. Like reading and writing very much.  

    B. Spend too much time enjoying the sun.

    C. Spend too much time indoors studying.

    D. Start primary school at a young age.

    46. What can we learn from the third paragraph?

    A. Primary school studying can be very harmful to young students.

    B. Australian children spend more time outdoors than Chinese children.

    C. After primary school, children in China and Australia have the same eyesight.

    D. Fewer Chinese primary school students have poor eyesight than Australian ones.

    47. What does the writer want to tell us?

    A. Remember to give our eyes a break.

    B. Develop good eyesight in Australia.

    C. Avoid poor eyesight at an old age.

    D. Spend little time outdoors  playing.

    C

     The message was short. I read it three times: “Hey, Mom, can I come to see you guys?” I wrote back: “Yes!” He said he hoped to make it in time for dinner.

       I made a quick run to the market, put sheets on the guest bed and set the TV to record the Warriors’ game, so if traffic was awful, he wouldn’t have to miss the first half. Then I began cooking, cleaning, watching the clock and listening for his footsteps coming up the walk.

       It’s called waiting. I’m good at it. When he was a newborn, I’d wait for him to go to sleep. Soon then I’d stand by his bed waiting for him to wake up. I waited, as he learned to do things like walking , talking and feeding himself; throwing a ball, riding a bike and reading a book.

       I waited for him to start preschool, primary school, middle school and college.

       I waited with dread for him to start driving. And I waited up every time he came home late.

       I wait for my son to grow up, but that doesn’t mean the waiting game is over. It never really ends.

    Mothers wait for all kinds of reasons—good news or bad, happiness or heartache. But the waiting is soon forgotten, usually, the minute a long awaited child walks through the door.

       My boy will be here soon. But if he’s late, I can wait. I’m good at it. And he’s worth it. I will always leave a light on for him.  

    48. After knowing her son would come home, which of the following activities did she do?

      a. Shopping.   b. Cooking.  c. Cleaning.  d. Watching the Warriors’ game.

    A. bc               B. ad               C. abc                D. bcd             

    49. What does the underlined word “dread” mean?

    A. 激动          B. 骄傲             C.  厌恶              D. 害怕

    50. Which of the following about the writer is TRUE according to the reading?

    A. Luckily, her son never makes her wait long.              

    B. She has experienced all kinds of feelings while waiting for her son to do things.

    C. When her son went to college, her waiting ended. 

    D. Waiting for her son is often boring, but once her son arrives she forgets about it. 

    51. Which do you think would be the best title for the reading?

    A. Worth waiting for                    B. Being patient is difficult

    C. Learn to be a mother                  D. Visit your mother often 

     D

    One cold winter night in Shanghai, I was walking home at one in the morning after long tiring work. I was having trouble with my job in the bank. As I walked, I thought seriously about giving up living there. City life had become too much for me.
       As I walked down empty streets, I felt very small and cold. I began running, both to keep warm and to keep away any possible danger. Very few people were still out except a few sad-looking homeless people under blankets
    (毛毯).
       Suddenly, I heard a sound behind me. I turned quickly, all I saw was a shining streetlight. Still, the noise had made me nervous, so I started to run faster. When I reached home, I realized what the noise had been. It had been my wallet falling to the sidewalk.
       Now I wasn’t cold or tired anymore. I ran back to where I’d heard the noise. Although I searched carefully for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.

    Just as I was about to give up the search, I heard the garbage truck(垃圾车)come to me. When a voice called from the inside, “Alisa Chen?” I thought I was dreaming. How could this man know my name? The door opened, and out jumped a small red-haired man “Is this what you’re looking for?” he asked, holding up a small square shape.
       It was nearly 3 a. m. by the time I got into bed. But I had got my wallet back. I also had got back some enjoyment of city life. I realized that the city couldn’t be a bad place as long as people were willing to help each other.  

    52. One cold winter night, the writer felt       when she was back home after work.

    A. cold and sick           B. lucky and helpful

    C. excited and cheerful     D. disappointed and helpless

    53. What happened when the writer was running down the empty streets?

    A. She lost her wallet unknowingly.

    B. Someone had stolen her wallet.

    C. She was stopped by a garbage truck driver.
    D. She found some homeless people following her

    54. In the fifth paragraph, why did the writer say she was dreaming?
    A. Someone offered to take her back home.
    B. A. red-haired man came to see her.  

    C. She heard someone call her name.
    D. Her wallet was found in a garbage truck.

    55. From the reading, we can infer(推断) that the writer_____.
    A. would stop working at night          B. would stay on in Shanghai

    C. would make friends with cleaners   D. would give up her job at the bank

    、词语运用。(共6分, 每小题1分)

    根据句子意思和音标、首字母提示填词, 每空一词。

    56. Dad, why do you have so much work and get back home so late every day?

    I’m sorry, dear. Um, because we live in a       [ˈbɪzi] society.

    57. —The noise from the railway really       [drəʊv] me crazy.

      —Oh, it’s your fault to live near there.

    58. Jim, is physics difficult to learn?

    Yes. No subject can be learned well  __________[wɪˈðaʊt] hard work

    59. Linda, what does the instruction say?

    You are supposed to take these pills only t________ a day. More than that isn’t helpful.

    60. What’s the most important morning news on CCTV today?

    The Chinese g________ warned Japan not to hurt the feelings of the Chinese people. 

    61. By bringing soccer to the schools, President Xi hopes he can a________ his dream and China’s dream of playing for the World Cup, hosting(举办) the World Cup and finally, winning the World Cup. 

    、完成句子。(共14分,每小题2分)

    阅读下列各小题,根据汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。

    62. My English teacher              a movie star.look

       我的英语老师看起来像一位电影明星。

    63. Look! The children              a story for the picture in the classroom. (make)

    ! 孩子们正在教室里根据图片编一个故事。

    64. If you know what kind of people are unfriendly, just              them.  (stay)

    知道了哪些人不友好,就离他们远点。

    65. Liu Yang              math last term, but now he loves to play computer games.  (be)

    上学期刘洋对数学很感兴趣,但现在他迷上了电脑游戏。

    66. I              the story, so I can tell them the truth.  (happen)

      碰巧我读过那个故事,所以我能告诉他们事实真相。

    67. It is said that Shenzhou-11 spacecraft              into space in 2016.  (send)

      据说,神州十一号飞船将于2016年发射升空。

    68. Dr Lee              a real example already. He’ll tell us tomorrow. come

    博士已经想到了一个真实的例子,明天告诉我们。

    、短文填空。(共10分,每小题1分)

    阅读短文,并选择方框中的词用适当形式填空,每个词最多选用一次,有一项是多余的,每空一词。

    with  that   little  start  do  because  way  how  make  explain  bad 

    Sometimes, we see some people reading books while biting their nails (咬指甲). According to the BBC(英国广播公司), up to 45 percent of teenagers bit their nails. There is not an exact answer to   69  why people bite their nails. But most commonly, nail biting is said to be a nervous habit. It is done   70  of stress(压力), boredom or excitement.

    What’s more, a report says that people with higher levels of intelligence(智力  71  biting their nails at an early age. It believes that compared   72  common person,   73  with higher levels of intelligence may feel higher levels of stress more easily.

    This habit is   74  for the biters. It can give them red or sore fingertips. And long-term nail biting can affect(影响  75  nails grow.

    But don’t worry! There are many   76  to stop biting your nails. First, keep your nails clean. The more you focus on taking care of your nails, the   77  likely you may bite them again. Also, when you feel stressed, try to relax.   78  exercise or having a warm bath both help.

    、短文写作。(共15分)

    今天是621,父亲节。假设你是李明, 你早起为爸爸做早餐,煮了一碗鸡蛋面条。现在请你按照下表提示内容,用英语写一则日记。

    煮面条的过程

    水,面条,鸡蛋,佐料  ……(34个步骤)

    爸爸吃面条后的感受

    美味,高兴,夸奖 ……

    你的想法和打算

    自豪,感恩,祝福,多帮助父母分担家务 ……

    要求:

    1.请使用恰当的关联词叙述做面条的过程。

     2.可以适当增加内容,但是文中不得出现真实的姓名和学校名称。

    3. 语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范。

     4. 词数80左右。日记开头已给出,不计入总词数。

    Sunday, June 21                                         Sunny

         Today is Father’s Day. I got up early and                            

                                                                   

                                                                   

                                                                   

                                                                    

                                                                   

          

    2015年荆州市初中升学考试英语试题

    参考答案和评分说明

    1.B 2. C 3.C 4. A5. B

    6. A 7. B 8. A9.C 10.B 11.A 12.B 13.B 14.A 15.C

    16. B 17. C 18. B 19. A 20. C

    21.C 22. D 23. B 24. A 25. C 26.B 27.C 28. D 29.A 30. B

    31. A 32. C 33.C 34.B 35. D 36. D 37.C 38. B 39. A 40. C

    41. C 42. C 43. B 44.D 45.C 46.B 47. A 48. C 49. D 50. D 51.A52.D 53.A 54.B 55.B

    56. busy 57. drove 58. without 59. twice 60.government 61. achieve

    评分说明:每小题答题正确,得1分。否则不得分。

    62. looks like 63. are making up 64. stay away from 65. was interested in 66. happened to read  67.will be sent (up) 68. has come up with

       评分说明:每小题答题正确,得2分;语言错误(含短语结构、单词拼写、首字母大小写,语法错误等)每个扣0.5分,每题最多扣2分。

    69. explain 70. because 71. start 72. with 73. those 74. bad 75. how 76. ways 77. less 78. Doing

       评分说明:每小题答题正确,得1分。选词正确但是词形错误,不得分。

    评分说明:

    1. 题目要求:根据题目提示信息写一篇80个词左右的日记。

    表达要点及其赋分如下:

    1)叙述做面条的过程。 4分)

    2)爸爸吃面条后夸奖及感受。(3分)

    3)你的感受和打算。(3分)

    4)使用关联词,表达连贯。(2分)

    5)适当发挥。(2分)

    6) 卷面整洁。(1分)

    2. 评分标准:共分七档,先确定档次,然后在该档次的上限和下限之间给具体分数。

    1) 第一档15(满分):叙述要点完整、正确,清晰,语言连贯流畅,无语言结构、用词、拼写、标点错误,词数在要求范围之内(70—120个词),完整、清晰、有效地传达了规定的信息。

    2) 第二档13-14分:叙述要点完整、正确,清晰,语言较连贯流畅,有个别语言、拼写、标点错误,词数在要求范围之内,有效传达了规定的信息。

    3) 第三档10-12分:叙述要点较完整、正确,清晰,语言较连贯流畅,有少量语言、拼写、标点错误,词数在要求范围之内,较有效地传达了规定的信息。

    4) 第四档7-9分:内容要点遗漏较多,语言连贯流畅性较差,有多处语言、拼写、标点错误,词数未在要求范围之内,部分传达了规定的信息。

    5) 第五档4-6分:表达了少量的内容要点,语言支离破碎,各种错误太多,词数未在要求范围之内,很难传达有效的规定信息。

    6) 第六档1-3分:只能用个别或少量的单词表达,无完整的句子,未能传达有用的规定信息。

    7) 第七档0分:所写单词或句子均为无效内容,未能传达任何规定的信息。

    3. 书写扣分原则:对于字迹潦草、模糊难辨的书写,可酌情扣0.5—2分。

    4. Possible version

    Sunday, June 21                                                Sunny

     Today is Father’s Day. I got up early and I cooked breakfast for my father. First, I boiled some water in the pot and cooked eggs and noodles in it for a few minutes. Then I cut up some vegetables and meat, put them in another pot of hot soup. Finally, I put the noodles in the big bowl, added eggs, meat, vegetables and some salt. My father had the noodles happily. He said it was delicious. I felt proud and happy, too. From now on, I will help my parents do more housework. I hope my parents are in good health forever.  94 words

    听力材料

    、短对话理解。(共5分,每小题1分)

    听短对话,根据你听到的内容从每小题的三个选项中选出一个正确选项。 每段对话听两遍。

    1.           W: It’s so hot, Bill. I can’t stand it.

    M: Yes, the radio says that the temperature is above 30 these days.

    2. W: Hey, David. Did you watch the basketball game yesterday?

    M: Oh, yes. It was really exciting. And our school team worked very well.

    3. W: You were not here for class yesterday, Peter?

      M: I’m sorry that I couldn’t come, Miss Yang. I had a bad headache.

    4.W: Can I help you, sir?

    M: Yes. I’d like a large bowl of tomato noodles and a bottle of milk, please.

    W: OK. Wait a minute, please.

    M: Thanks. Please be quick. My train is half an hour later.

    5. W: May I leave a little earlier today?

    M: Why?

    W: My father is leaving for Australia this evening. And we’re going to see him off.

    M: Go ahead.

    、长对话理解。(共10分,每小题1分)

    听下面ABC三段对话, 并从每小题的三个选项中选出一个正确选项。 每段对话听两遍。

    A

    听下面一段对话,回答第6至第8三个小题。

    W: Good morning! Can I help you?

    M: Yes, please. I want a T-shirt for my son.

    W: What size do you want?

    M: Size L, please.

    W: OK! What about this one?

    M: Sorry! I don’t like black. Have you got any other colors?

    W: Oh, yes. We’ve also got blue, brown and white ones.

    M: Can I have a look at the white ones?

    W: Certainly.

    M: How much is it?

    W: $ 74.

    M: OK, I’ll take it.

    B

    听下面一段对话,回答第911三个小题。

    W: Can you tell me how to reach the bank, please?

    M: Which bank? There are two: The Hubei Bank and Bank of China.

    W: I want to get some money from Bank of China.

    M: It is near the local shopping center, City Mall.

    W: How do I get there? I have no knowledge of this area.

    M: Cross the road and then turn left. Walk along the road until you reach the traffic lights. You will see a shopping center on the right. The bank is next to the shopping center.

    W: It sounds very difficult to get there. How far is it from here?

    M: It’s not so difficult. It’s about ten minutes’ walk from here, and I can draw a map for you.

    W: Thank you very much.

                    C

    下面一段对话,回答第1215四个小题。

    M: I’m Robert King. Were you just there when it happened?

    W: Yes, I was right there. I saw it all.

    M: May I have your name, please?

    W: Kate Brown.

    M: Can you tell me what you saw?

    W: Certainly. It was a big blue car. The driver and two other people were in it.

    M: Please describe the driver.

    W: Oh, yes. He is short with dark hair and wearing dark glasses.

    M: How did it happen?

    W: It was terrible. A red motorbike was going very fast. It ran into the big car when it turned around.

    M: Could you say something about the motorbike driver?

    W: He’s a tall man with long red hair. I think he is badly hurt. My husband Danny called 120 for him.

    M: Thank you very much.

    、短文理解。(共10分,每小题2分)

    听短文, 并从每小题的三个选项中选出一个正确选项。短文听两遍。

    下面一段短文,回答第1620五个小题。

    Tom was happy to get one dollar from his father. He wanted to buy a toy with it. So he put on his hat and ran into the street. There he met some boys throwing snowballs. Soon Tom joined them. He sent a snowball at James, but he missed him, and broke a window on the other side of the street. Tom was afraid and ran as fast as he could. But soon he stopped. He said to himself, “It was wrong to break the window, I will go back and pay for it.”

        He went back to the house and saw an old man. Tom told him what he did, then he gave the man the dollar he had. The old man took the dollar, and asked Tom his name and where he lived. At last, the old man said, “OK.”

        At dinner time, Tom’s father told him to go and look in his hat. Tom found two dollars there! His father told Tom that an old man came and gave back his dollar and another more. Because he thought Tom was an honest boy.

      



      
分享到: